Препоръчано

Декор Сарафина ВС-306017

Декор Sarafina BC-306017

Декор Сарафина ВС-306017

36.00 лв/бр
Резюме

Декорна плоча Сарафина размер 30/60

Description

Декорна плоча Сарафина / Sarafina/ с размер 30/60, подходяща за бани, кухни, колони.

Цвят: червено със златни елементи

Размер: 30/60

Дебелина: 10 мм

 

декор сарафина декор 30/60 сарафина 30/60 сарафина декор сарафина гранитогрес сарафина декор 30/60