Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им. Приемам | Разбери повече

Филтрирай по
Цена
  1. Приложи

плочки

Покажи само промоционални
на страница
3480.00 лв/бр
Цената включва два броя огледала и два броя мивки.Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
1020.00 лв/бр
Комплект Тоник- долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
780.00 лв/бр
Комплект Модена- долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
1630.00 лв/бр
Комплект Равена в ретро стил- долен шкаф с плот и кръгла мивка + огледало. Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
730.00 лв/бр
Комплект Торино за ъглов монтаж - долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
855.00 лв/бр
Комплект Корсика за ъглов монтаж - долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
905.00 лв/бр
Комплект Грация- долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
1360.00 лв/бр
Комплект Монако- долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
960.00 лв/бр
Комплект Виола- долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
915.00 лв/бр
Комплект Мио - долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
475.00 лв/бр
Комплект Бела - долен шкаф с мивка + горен с огледало. Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
470.00 лв/бр
Комплект Хавана- долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
НовоПромо
PVC шкаф за баня Фрея 60.5см.
Прегледай
1000.00 лв/бр
Комплект Фрея- долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
980.00 лв/бр
Комплект Сиана - долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
745.00 лв/бр
Комплект Тренто- долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
1050.00 лв/бр
Комплект Гала - долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
475.00 лв/бр
Комплект Бела - долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление. Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
600.00 лв/бр
Комплект Корнер- долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.
640.00 лв/бр
Комплект Елеганс - долен шкаф с мивка + горен с огледало и осветление Водоустойчиви мебели за баня, българско производство от Триано.

от 0.95 19 продукт(а)