Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им. Приемам | Разбери повече

Препоръчано

Ламиниран паркет Мерич 506 8 мм

Ламиниран паркет Мерич 506 8 мм

Ламиниран паркет 8 мм АС4/32

20.99 лв/м2
производител:AGT
произход:Турция
Дебелина:8мм
Клас:32 клас
Резюме

Ламиниран паркет Мерич, дебелина 8 мм на турския производител AGT. Клас АС4/32

Description

Ламиниран паркет Мерич 506

- Дебелина- 8 мм

- Клас износоустойчивост- АС4/32

- Четиристранна фаска 4V

- Размер на ламела- 1200/191

Ламинат Марица Natura Line е съчетание на съвършенството и въплъщение на естествеността на дъбовите дъски. Повърхностната структура на грубо обработена дървесина, ясен модел на дървесни влакна, ламинатът Мерич изглежда е създаден от самата природа. Еднолентовият дизайн на ламелите с V-образна фаска по периметъра го прави неразличим от масивен дъбов под. „Акцентът“ на този ламинат е уникалността на разликите в тъмните и светлите нюанси на бежовото, което се постига чрез „ефекта“ на светлото тонизиране на естествения жълтеникав цвят на дъба. Ламинатът AGT Meric е предназначен предимно за използване в просторни жилищни помещения.

Благодарение на 32-ия клас на износоустойчивост на горния слой, той ще издържи на теста дори с ноктите на любимите ви домашни любимци. Лесно сглобяване и перфектно свързване на панела се постига благодарение на патентованата ключалка Uniclic.

Ламинат Мерич е настилка, надеждно защитена от влага и подуване- може да полагате и в помещения с висока влажност.

 

Ламиниран паркет Мерич 506 8 мм Ламиниран паркет 8 мм АС4/32 Ламиниран паркет Мерич дебелина 8 мм на турския производител AGT. Клас АС4/32 Ламиниран паркет - AGT Турция