Препоръчано

Мивка за кухня Hunter Beige SBU 411T  67 см.

Мивка за кухня Hunter Beige SBU 411T 67 см.

Кухненска гранитна мивка Хънтър Бейдж

289.90 лв/бр
материал:Гранит
производител:Laveo
произход:Полша
вид Кухненски мивки:едно корито с плот
Резюме

Гранитна кухненска мивка на полския производител Laveo. С корито и отцетник. Включен сифон. Размери 67/44/18

Description

Кухненска мивка Hunter
 
Кухненска мивката Hunter с едно корито и отцедник е проектирана да отговори на изискванията на клиенти, които ценят комфорта и модерния дизайн. Рамото за отцеждане е елемент, върху който можете да поставите измити зеленчуци, плодов или сушилник за съдове. Ръбът на конструкцията предотвратява навлизането на вода върху повърхността на кухненския плот.
 
Комплектът включва Space Saving сифон- елемент проектиран така, че да е възможно да се запази пространството под мивката. Това ви позволява да поставите кофа за боклук или да направите друга подредба на мястото. Мивката е снабдена и с връзка за съдомиялна машина, така че няма нужда да създавате допълнителна връзка във водопровода за оттичане на мръсната вода.
 
Гранитната мивка идеално се вписва във всички стилове на една кухня. Поради малкия си размер, моделът  е идеален за стая, където пространството е много ценно. Размерите на камерата на мивката с отцедника са само 44 × 67 × 16,5 cm. Мивката е снабдена и с готови отвори за смесител, което позволява лесен монтаж на елемента. Освен това комплектът включва ръчен щепсел.
 
Мивката Hunter е с дълбочина, която ви позволява лесно да измиете дори тенджери и тигани в нея. При сушене върху отцедник, капещата вода лесно ще се оттича в камерата на мивката. Това важи и за размразяване на храна. Отцедникът е особено полезен за тези, които нямат съдомиялна машина в кухнята.
 
Материалът, от който е създадена с модерния през последните години гранит. Гранитът е много издръжлив материал – устойчив на обезцветяване, надраскване, удари и термичен шок, причинени от високи и ниски температури. Поради това продуктът не изисква честа подмяна.
 
Моделът се предлага в два цвята: черен и бежов. Черният модел ще подчертае характера на стаята в минималистичен стил. Бежовата мивка ще бъде идеална за елегантна кухня – тя ще затопли нейното разположение.

Характеристика

Гаранция: 10 години

Space Saving сифон

Материал: Гранит

Размери: 67/44/18 см

Мивка за кухня Hunter Beige SBU 411T 67 см. Кухненска гранитна мивка Хънтър Бейдж Гранитна кухненска мивка на полския производител Laveo. С корито и отцетник.Размери 67/44/18 Мивки за кухня- Laveo