Препоръчано

Пречиствател на въздуха ECO FRESH N

Пречиствател на въздуха ECO FRESH N

Система за филтация на въздуха ECO FRESH N от ММоторс

180.00 лв/бр
произход:България
производител:MMotors
Резюме

Пречиствател на въздуха ECO FRESH N с филтър с активен въглен, фин филтър и HEPA филтър. Производотел ММоторс България

Description

ECO-FRESH - Пречиствател на въздух, осигуряващ съвременен и достъпен начин за постигане на здравословен микроклимат в дома и офиса. Уредът е особено подходящ за страдащи от астма и алергии причинени от прах, както и за оборудване на болнични помещения, детски стаи и учебни зали. Използването му не отменя необходимостта от приток на свеж въздух в помещенията!

• Високоефетивната система за тройно филтриране (филтър с активен въглен, фин филтър и HEPA филтър) улавя до 99,97% от фините прахови частици с големина над 0,3 микрона, алергените на прахови акари, полени, плесени, мухълните спори, алергените на домашни любимци, бактериите, вирусите, значително намалява органичните и остатъчни миризми.


• Генераторът на отрицателните йони освежава въздуха, излъчвайки балансирано количество отрицателни йони. Отрицателно заредените йони оказват благоприятно влияние върху здравето на човека. Въздух, богат на отрицателни йони, ускорява възстановяването след болест, повишава работоспособността и помага при лекуването на ред здравословни проблеми - алергии, синузити, астма, бронхити, пневмонии, грипоподобни вирусни заболявания, оказват благотворно влияние при депресивни състояния.


• Вграденият икономичен вентилатор, осигурява непрекъсната циркулация за филтриране на замърсения въздух, който пречистен и наситен с отрицателни йони се връща обратно в помещението.


         ECO-FRESH - ПРЕЧИСТВАТЕЛ НА ВЪЗДУХ е
       - Икономичен – Нисък енергиен разход (17W/час). 
       - Компактен и удобен – Не заема място, не изисква поддръжка и почистване.
    - Без странични ефекти – процесът на пречистване на въздуха е абсолютно естествен. Не се използват химикали и вредни материали. Уредът не влияе на температурата и влажността на средата.

Производител : MMotors България

Размери на продукта: 150х145х150мм

Гаранция: 5 години

Пречиствател на въздуха ECO FRESH N (филтър с активен въглен фин филтър HEPA филтър MMotors